ANMELDELSER FRA FORLAGET ROSENHILL

THOMAS C KROHN. TRUSLEN FRA KINA.60 Sider.
Desværre blev den lille mini thriller forbandet aktuel. Så Thomas C Krohn, har nok ikke lige regnet med den situation verden står i i dag. Netop på grund af Kina. Og deres bedrevidende ledere. Der overhørte de kinesiske eksperters advarsler og truede dem i stedet med bål og brand!
Jacob Detlevs gode ven og kollega Hong Zhang bliver dræbt. Med sin særlige baggrund bliver Jacob involveret i opklaringen af mordet, som viser sig at være en del af en større terrorsag, som truer sikkerheden i Danmark og Kina.
Jacob Detlev har en central rolle i jagten på terroristerne og kommer pludselig i livsfare under indsatsen for at forhindre brugen af biologiske våben mod udvalgte mål i København.
’Truslen fra Kina’ er en selvstændig mini-thriller i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab indenfor biologisk og kemisk terrorbekæmpelse.
Serien er fyldt med gruopvækkende og uhyggelige angreb med biologiske våben på uskyldige. Du følger Jacobs hektiske opklaringsarbejde, både nationalt og internationalt, for at komme foran terroristerne og stoppe dem, før de får held med at slå tusinder ihjel.
Den lille thriller er desværre alt for forbandet realistisk.
5 Diamanter
Finn Hansen

THOMAS C KROHN. DØDEN FRA SYRIEN. 288 Sider Kr.
Krohns nye thriller kører på fuld kraft fra start af. Det drejer sig om der er stjålet biologiske våben fra Syrien. Og der er forsvundet et passagerfly i Malaysia. Samtidig sker der mange dødsfald blandt unge på et diskotek i København. For det ikke skal være løgn så har en religiøs sekt slået sig ned på Sjælland. Hvordan alle de hændelser hænger det sammen? Ja, det bliver bliver eksperten (og hovedperson) i biologiske våben, Jacob Detlev, sat til at rede ud af i dette hæsblæsende opklaringsarbejde i samarbejde med både internationale myndigheder og det danske terrorberedskab.
​Svarene forgrener sig hastigt, og det hele kommer forbandet meget tæt på. Pludselig er det for Jacob både et spørgsmål om at forhindre biologiske terror i Danmark, og også om at redde sin egen familie.
​Hvis du er til realistiske thrillers, hvor du sidder med følelsen af, at det kunne godt ske i virkeligheden, og kan du lide kombinationen af fiktion, virkelige begivenheder og spænding, så er ‘Døden fra Syrien’ helt sikkert noget for dig.
​Døden Fra Syrien’ er det første selvstændige bind i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab i kampen mod biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden.
Thomas C. Krohn har kreeret en nervepirrende og et medrivende drama der fra start bringer læseren ud på kanten af lænestolen. Det virker lovende som serie.
5 Diamanter.
Finn Hansen.

THOMAS C KROHN: MED ALLE MIDLER . 299 Sider 199,95 kr.
Med Alle Midler – er både en psykologisk thriller også er det en original en af slagsen. Det er nemlig en psykologisk thriller om en en kvindelig forskers ambitiøse, men også manipulerende og egoistiske skyggeside. Det er beretning hvor alle midler tages i brug. Det være sig sex, løgn, bedrag og mord tages de alle i brug for at op nå målet.
Hun er ikke morder. Hun er kun problemløser. Sådan opfatter Sara Neuville, sig selv
Indtil for ganske nylig så alt lyst ud og formede sig, som hun nøjagtigt havde planlagt det. Hendes forskningsresultater så lovende ud, hun var gift med sin drømmefyr, og hun kunne i ro og mag nyde anerkendelsens blændende rampelys.
Men hendes forsøg gik desværre ikke, som hun havde forudset, og privat udviklede det sig heller ikke, som hun ønskede det.
Hun skulle handle for ikke at miste kontrollen og for at tage hånd om sin egen fremtid. Hun måtte finde løsninger på problemerne og hun anvender Alle tilrådigstående midler.
Fra start af er man ganske godt underholdt i et spændende selskab med Thomas C. Krohns Med Alle Midler. Anbefales varmt.
Finn Hansen.