BLUEFOX

ANMELDELSER FRA FORLAGET BLUEFOX

PERNILLE T. BOLDEMANN FROSNE MINDER. 474 Sider. 289,95Kr. Pernille T. Boldemann er Bornholmer og det er hendes debut i spændingsgenren.
Hovedpersone er den forpinte og tidligere soldat, Zeb Lyngby Uchida. Han er ved at miste håbet om at få forældremyndigheden over sin lillesøster, efter et voldsomt biluheld kostede forældrene livet. Men så træder hans bedstefar til og giver ham en sidste håndsrækning og mulighed for at få styr på sit liv, og så må Zeb flytte til New York.
Midt i sin genindtræden i familiens dojo, roder Zeb sig desværre en aften ind i en gadekamp, der vækker jægeren i ham, og med det resultat at han bliver involverede i undergrundskampene i ”The Cage”, hvor han lægger sig ud med byens værste karteller.
Samtidig rodes Zeb ind i den komplekse Michel de Basquites hjemsøgende fortid, der sender dem på flugt fra en bestialsk morder. Nemlig morderen der for 13 år siden myrdede en hel skoleklasse i skovene udenfor Paris – foruden én … Det er en fremragende debut. Forfatteren har med sine hovedpersoner stikket et rigtigt godt plot og der er masser af action og spænding på et højt niveau.. 5 diamanter.
Finn Hansen.