CARLSENPULS

ANMELDELSER FRA FORLAGET CARLSENPULS

KAREN M. MCMANUS: EN AF OS LYVER. Oversat af Dorthe Hjorth Jensen efter ONE OF US IS LYING. 395 Sider. Kr.
Alle har hemmeligheder, ikke? Det, der betyder noget, er hvor langt du vil gå for at beskytte dem. En helt almindelig mandag eftermiddag mødes fem studerende på Bayview High til eftersidning:Brownyn, stræberen, som er på vej mod Yale og altid følger reglerne.
Addy, skønheden, som har lagt sit liv i hænderne på sin kæreste.
Nate, forbryderen, som er skolens lokale pusher.
Cooper, stjernen, som er alle pigers drøm og skolens baseball-stjerne.
Og Simon, outsideren, som er manden bag skolens berygtede gossip-app…. men Simon kommer ikke ud af lokalet i live den mandag. Og tirsdag havde han planlagt at poste noget saftig sladder på sin app om de fire andre. Er én af de fire skyldige i Simons mord? Eller er ….
Det er fremragende historier som fanger læseren fra første side til sidste punktum er nedfældet. Personerne er ganske interessante. Der er 5 diamanter til Karen . M. McManus. Og I kan glæde jer til det næste bind.
Finn Hansen.