FORLAGET FALCO.

DET VAR EN KORT VISIT AT FALCO FORLAGET STÅR SOM ET NYT FORLAG. FOR NÆPPE EF BLÆKKET TØRT. FØR DET MEDDELLES AT FALCO HAR SLÅET SIG SAMMEN MED HARPERCOLLINS DANMARK.

Anmeldser Fra forlaget Falco.

ALEX FINLAY. RÅ NATUR oversat af Mads Damsø efter EVERY LAST FEAR. 2021. 360 Sider. Det er noget af et scoop som det nye etablerede forlag Falco lægger ud med. Det er nemlig en intens krimi som tager forskellige problematikker op om ensomhed, forskellige familierelationer og ikke mindst menneskets rå natur. Matt Pine studerer i New York, hvor hverdagen udspiller sig langt væk fra den tragedie, som ramte Pine-familien, den resulterede i at Matts storebror – den atletiske Danny – blev tiltalt for mordet på sin ungdomskæreste, Charlotte. På samme tid er en populær true crime-serie på Netflix der forsøger at bevise Dannys uskyld, men ikke alle er overbevist. Matt har nægtet at deltage i dokumentaren, men han kastes direkte ind i rampelyset, da han får den forfærdelige nyhed, at næsten hele hans familie er fundet død på en ferie i Mexico. Det lokale politi påstår, at der er tale om en banal ulykke, men FBI er knap så sikre – og de vil ikke fortælle Matt hvorfor. Da det viser sig, at dødsfaldene i Mexico synes mere og mere mystisk. Ikke mindst da flere mistænkelige per-soner gør deres entre i historien. Til sidst må Matt selv finde ud af hvad den endelige sandhed er og hvorfor den førte til familiens skæbne. Rå Natur – er ikke kun en nervepirrende krimi, men også en hjertegribende fortælling om en familie, der forsøger at håndtere sin sorg, alt imens de navigerer i mediernes ubarmhjertige spotlys. Der er 6 Diamanter. Ps.Til sidst var det ikke længe forlaget Falco var selvstændigt forlag . Det blev optaget i kredsen HarperCollins, Danmark. Finn Hansen.