Anmeldelser Fra Forlaget LINDBAK & LINDBAK

CHRISTINA LIST. KUN VI KENDER SANDHEDEN. 328 Sider.

HOLD GODT ØJE MED DENNE FORFATTER. FOR DER ER INGEN TVIVL OM AT DANSKE LÆSERE BLIVER BERIGET MED ENDNU ET TALENT FRA ØVERSTE HYLDE! Cristina List udgiver med Kun Vi Kender Sandheden er bind 1 i trilogien om Dødsenglens Datter Sarah.

Det er fundet af endnu et mishandlet barnelig bliver fundet lidt uden for Silkeborg. Det sætter 3 forskellige personer i gang 3 mennesker med hver deres søgen efter svar. Der er betjenten, fordi hans hund fandt barnet. Journalisten, fordi han hele tiden jagter en god historie, og ikke mindst den psykisk syge kvinde, fordi morderen er hendes far.
Da Dødsenglen, berygtet for at udskære englevinger på sine ofre, endelig fanges, kan omverdenen omsider ånde lettet op. Men noget der ikke stemmer. Det bekræftes da et nyt lig dukker op – og pludselig involveres alle tre igen på den værst tænkelige måde. Der er stadig en er der en morder derude, og morderen har fået øje på dem.

En neglebidende spændende krimi, hvor fortiden kaster lange skygger, og hvor ingen går fri.

Debutforfatter Christina List er psykoterapeut og har gennem sit arbejde fået en stor indsigt i den menneskelige psyke. Den unikke viden kombineret med evnen til at sammenskrue en uhyggelig fængslende fortælling gør hende til en dygtig krimiforfatter, der holder dig fanget fra første til sidste side.

KUN VI KENDER SANDHEDEN er første bog om Dødsenglens datter Sarah, betjenten Michael og stjernereporteren Kevin.

Bogen får tankerne tilbage til 50´erne og videre hvor den genre først blev præsenteret af bl.a. Margaret Millar.

6 Diamanter og vi kan ikke hurtigt nok få det 2. bind i trilogien

Finn Hansen.

GEORGINAS CROSS. STEDDATTEREN. Oversat af efter THE STEPDAUGHTER 354 Sider
STEDDATTEREN af bestsellerforfatteren Georgina Cross er en nervepirrende psykologisk krimi med et snedigt plot, som der er umuligt at regne ud. Det er alligevel logisk. Historien er en perfekt gave til alle Perfekt til alle, der er fan af Big Little Lies. Eller lignende.
På få minutter forsvinder 13-årige Mia Tanner fra poolen i baghaven som dug for solen, og ingen aner, hvor hun er henne – eller hvad der er sket med pigebarnet.
HANDLINGEN:
“Det er en helt almindelig eftermiddag, da jeg går ud for at se til Mia, min trettenårige steddatter, der svømmer i baghaven. Men hun er væk. Jeg kan næsten ikke trække vejret, da jeg opdager, at baglågen er åben. Jeg var kun få meter væk. Hvorfor har jeg ikke hørt hende skrige eller set noget? Hvem har taget vores lille pige?
Min mand kan ikke forstå, hvordan jeg har kunnet lade hans datter forsvinde. Og da politiet begynder at stille spørgsmål, kan jeg se, at de ikke tror på mig. Jeg har fået rollen som den onde stedmor. Hvis bare jeg kunne forstå de beskeder, som jeg har fundet fra min mand på Mias telefon: Jeg er så ked af det. Jeg elsker dig stadig. Og hvorfor finder vi hans vielsesring på bunden af poolen, hvorfra Mia forsvandt? Han har ikke nævnt, at den var blevet væk. Hvad skjuler han ellers?
Der er sket noget frygteligt, jeg kan mærke det, og politiet bliver nødt til at finde Mia nu.” . Der 5 Diamanter til Georgina Cross.
Finn Hansen.