CANDOR

ANMELDELSER FRA FORLAGET CANDOR

CHRISTIAN NYHOLM: STORVILDT. 188 Sider. Kr. 199,-CHRISTIAN NYHOLM: STORVILDT. 188 Sider. Kr. 199,-
Christian Nyholm er debutant og Storvildt er det første bind tænkt som en kommende trilogi.  Det første bind i denne krimi som efterhånden som historien kører der ud af bliver en fremragende psykologisk kriminalroman.
Udgangspunktet starter med at to firmaer står for at skulle fusionere. For at få den bedste start vælger det ene firma som kontaktperson den kvindelige knivskarpe advokat Lise Thulin. Men inden nogen får set sig om bliver Thulin skudt ned med fire skud, et i venstre lår, et i højre skulder, et i halsen og til sidst det dræbende i tindingen. Kort efter bliver en mandlig spiller dræbt på en golfbane. Spørgsmålet bliver har de to drab noget med hinanden at gøre? Vil der ske flere mord og hvad er motivet. Før hvert mord kontaktes det kommende offer af en person der kalder sig
”Martin Berg”. Der fortæller at missionen er at dræbe storvildt. Historien sætter fokus på konsekvenserne af jagten på penge, magt og prestige.
Læseren får ret hurtigt at vide hvem denne
”Martin Berg” er men det gør ikke noget. Der er både masser af spænding, et godt plot og man kan se at forfatteren kender miljøet hvor personerne færdes til fingerspidserne.
Storvildt – Er en *****  psykologisk kriminalroman. Det lover godt for de to næste bind.

Finn Hansen.