Mandag, december 09, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

STEEN. B. J. HYPNOSEEFFEKTEN.

hypnoseeffekten 4498620STEEN. B. J. HYPNOSEEFFEKTEN. 286 sider

Et spædbarn findes efterladt i en kasse i en skov. Det er Fabian Spinose, han er barnebarn til en stor tryllekunstner. Kvinden der har fundet ham tilkalder politiet, de sociale myndigheder kommer også.

Nu kommer Fabian i familiepleje, men udsættes for misrøgt. Han opholder sig derfor i lang tid på et børnehjem inden han bortadopteres.

Fabian kommer i skole hvor han laver korttrick og ikke er særlig afholdt.

Et cirkus kommer til byen og Fabian møder en hypnotisør, han bliver indført i hypnosens kunst, men er ikke klar over at det er hans morfar der er kunstneren.

Fabian kommer i bagerlære men vil hellere være hypnotisør. Han kan hypnotisere svendene til det grove lærlinge arbejde.

Han undrer sig over sit sorte hår og moderen må nu fortælle at han er adopteret. DE opsøger i fællesskab den kvinde der fandt ham i skoven. DE får brevet der afslører hvem han er.

Der går nu en årrække.

Hos team Milton har de haft travlt med at få installeret Søs og Ellens mor i en lejlighed , med møbler fra en genbrugsbutik. Moderen Oline opholder sig hos Søs og hendes mand indtil lejligheden er klar. Det er en prøvelse, selv hunden bryder sig ikke om kvindemennesket. Oline fortsætter den kriminelle løbebane.

Nu findes en løber skudt på en løbesti. Det er Benno, han har arbejdet i banken hvor han stod for

at låne penge ud til håndværkere. Fornylig har en håndværker taget sit eget liv fordi han ikke kunne låne de penge Benno først havde lovet ham. Bankdirektøren havde blandet sig, Mogensen gik fallit og en anden håndværker blev tilgodeset.

Nu opsøger Team Milton Bennos familie, bankens personale, direktøren og Mogensens efterladte

familie. Der tegner sig et korrupt billede af bankverdenen.

Ibsens kæreste Søs har nu kastet sig over hypnose. Hun tror det kan hjælpe på hendes psykiske problemer. Ibsen advarer hende. Sammen med Oline drager kvinderne til hypnotisør, det er Fabian Spinose de opsøger. Han har været i fængsel, nogle kvinder har anmeldt ham for seksuelle overgreb. Det går da også helt galt da Oline skal hypnotiseres og team Milton kommer også i kontakt med Fabian.

Det viser sig at Fabian er barn af den afdøde Mogensen og har haft forbindelse med sin halvbroder der ville have testet sine muligheder for at hypnotisere.

Hvad han skulle bruge disse evner til findes i slutningen.

Igen en spændende historie.40 4

Hanne Pedersen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!