Fredag, november 15, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

ANN CLEEVES. DØDEN PÅ STRANDEN.

dedANN CLEEVES. DØDEN PÅ STRANDEN. Oversat af efter A LONG CALL. 375 Sider. Kr 249,95
Danske læsere er rigtigt godt forvente med udgivelser af Ann Cleeves. Vi har fået både hendes meget populære serie med Vera Stanhope og Shetland serien med Jimmy Perez. Nu præsenteres vi også for den spritnye serie TWO RIVERS. Første bind med titlen: A LONG CALL. Oversat til Døden På Stranden. Serien har den homoseksuelle kriminalinspektor Matthew Venn som hovedperson. Men..
Skulle der være et forlag som gerne vil udgive endnu mere Cleeves i Danmark, så er der også mulighed for det. Der ligger nemlig 6 bind af Ann Cleeves Ramsay serie. Skrevet af forfatteren i starten af 1990´erne og frem til 1997.
INSPECTOR STEPHEN RAMSAY. De seks mordmysterier er nemlig blevet et samlerobjekter. Ligesom Ann's Vera Stanhope, er inspektør Ramsay foregår bøgerne i Northumberland, og viser alle aspekter af det mangesidede amt. Titlerne er: A Lesson in Dying Murder 1990 in My Backyard A Day in the Death of Dorothea Cassidy Killjoy The Healers The Baby Snatcher.
Det var lige et sidespring her kommer anmeldelsen af Døden På Stranden.
Vi træffer første gang Kriminalbetjent Matthew Venn da han lige har deltaget i sin fars begravelse. Venn har ellers ikke haft kontakt med sit fædrene ophav i mange år. Dengang forlod Matthew nemlig det strengt religiøse samfund, han var vokset op i, hans familie vendte ham samtidig ryggen.
Men nu, stående ude foran kirken, modtager han et opkald fra en kollega. Der er fundet et lig af en mand på stranden i nærheden. Ofret er blevet stukket ned med en kniv. Ingen ved tilsyneladende, hvem han er. Det eneste kendetegn er en tatovering af en albatros på halsen.
Mordsagen fører Matthew direkte tilbage til det miljø, han troede, han havde lagt bag sig, og mens hans fortid kolliderer med nutiden, afdækker han en række dødbringende hemmeligheder i det lille, sammentømrede samfund. Det der især bære historien frem er persongalleriet som er unikt. Det er spændende eksistenser der har forskellige ting i bagagen. Døden på stranden er klassisk britisk krimi, når den er allerbedst. Der er 6 Diamanter til debutten.40 540
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!