Fredag, november 15, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

STEEN. B. J.DRØMMEREFFEKTEN.

drSTEEN. B. J.DRØMMEEFFEKTEN. 260 sider
Vi starter med Ibsen fra Team Milton. Han har i en periode været alene og er godt i gang med dating af nye damer. Men Søs (Ellas halvsøster) forfølger ham igen ,med en masse henvendelser på sms. Hun er flyttet tilbage til København.
Li-Mei er sat i gang med at digitalisere uopklarede mord i Danmark, til brug ude i politikredsene via en app.
Ella er endnu ikke blevet syg og Milton styrer teamet.
En af drømmerne i krimien er Carl. Han er ud af en stor søskende flok og bliver hentet til ferieophold hos sin højtelskede farfar. Desværre falder farfaderen om i en vejgrøft, med hjertestop.
Det var før der lige var hjertestartere allevegne, så det ender dårligt, farfar dør. Carls gode støtte er væk.
Fremover klarer Carl sig dårligt, bedst har han det når han sidder og drømmer med sin gamle cockerspaniel på skødet. Fremover klarer han sig dårligt i skolen, så drømmen om at blive forsker bliver ikke opfyldt. Han kommer dog i lære i et vinduesfirma, men det går heller ikke, han kører rundt i direktørens bil i frokostpausen sammen med bagerjomfruen. Carl bliver fyret.
Nu får han job som postbud (det ved man jo kan føre vidt), men det er krævende, der skal sorteres post om morgenen og posten skal ud til tiden. Det klarer Carl ikke, reklamerne havner i en container og Carl er igen uden arbejde.
Det er op i tiden at tage i sheltere i omegnen og de bruges til mange slags oplevelser. Ibsen tager på tur med sin søn og Ella og Li- Mei må også af sted. Søs er nu kommet tilbage til Ibsen , så hun deltager også.
Der er fundet en død mand i en shelter, Team Milton har lidt svært ved at finde ud af hvem han er.
En kvinde henvender sig, hun husker ham fra de få dage på postkontoret. Det er Carl der har været på dating i skoven.
Et andet sted sidder Liza hos sin døende mor, har lige fået fortalt at den hun troede var hendes far kun er stedfar. Liza er resultatet af køreturene i direktørens bil. Hun begynder nu at lede efter Carl, men det er desværre lidt for sent.
Liza har en kæreste Martin, men dater forskellige mænd udenom under dække af at besøge en veninde. Liza er en drømmer og leder efter noget større. Martin fatter ikke mistanke, tror vi.
Under opklaringen går Ella , li-Mei og Søs op i et udkigstårn, her falder de nærmest over endnu en død mand. Nu må opklaringsarbejdet udvides, for er der sammenhæng mellem de to mord.
Der er mange familiemedlemmer der skal afhøres og det er ikke de lykkeligste mennesker man møder.
Steen B.J. er god til at finde de udsatte typer frem og tegne et rigtig godt billede af livet derude.
Hanne Pedersen

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd