Tirsdag, oktober 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

JORGE ZEPEDA PATTERSON. DEN SORTE TRØJE

denJORGE ZEPEDA PATTERSON. DEN SORTE TRØJE. Oversat af Martin Windeløv efter MUERTE COMTRARRELOJ. 2018. 382 Sider. 299,00 Kr.
PATTERSON er noget så sjældent som Mexikansk spændingsforfatter! Så medens masser af folk spildte tiden med at glo på ”det kørende Apotek”, slappede undertegnede af med Den Sorte Trøje.
Det er fire forskellige hændelser under Tour de France der alarmerer politiet: en skandale, et voldeligt overfald, en forgiftning og ikke mindst et formodet selvmord. Så det står hurtigt klartDet står klart, at der under dette års Tour de France er en morder med i feltet.
Hovedpersonen Marc Moreau, er en af Tourfeltets bedste hjælperyttere og tidligere militærpolitibetjent. Han rekrutteres af politiet for at følge begivenhederne inde fra feltet. Marc er klar over, at der er ryttere, der er villige til at sætte livet på spil for at vinde en etape i Touren, men er der også én i feltet, der er villig til at dræbe for at opnå det største mulige i cykelsportens verden.
Den Sorte Trøje – er et forfriskende pust i krimigenren. Og der er ikke noget at sige til at Dreamlitt sikrede sig udgivningsrettighederne til trøjen. 5 Diamanter.40 5
Finn Hansen..

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd