Tirsdag, oktober 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MARTIN ÖSTERDAHL. BED IKKE OM NÅDE.

bedMARTIN ÖSTERDAHL. BED IKKE OM NÅDE. Oversat af Louise Ardenfelt Ravnild efter BED IKKE OM NÅDE. 478 Sider. Kr.
Martin Österdahl er et ny spændingsforfatter fra hinsidan. Hvor man med endt læsning tænker at den var slet ikke så tosset på trods af de mange sider. Handlingen starter forår 1996. I Rusland er den politiske kamp op til sommerens præsidentvalg skudt i gang. Pasjie, en ung kvinde, der arbejder for et svensk firma med interesser i Rusland, forsvinder på mystisk vis i Sankt Petersborg. Samtidig udsættes Telefonnettet i Stockholm for et hackerangreb, der involverer hundredtusinder af Telia-kunders private data er i fare for at blive lettilgængelige for alle.
Pasjies svenske kæreste og kollega og ikke mindst hovedpersonen, Max Anger. Anger er Ruslands-specialist og har en fortid i militæret som frømand, rejser til Sankt Petersborg for at finde hende. Her opsnuser han ledetråde, der tyder på, at Pasjie har været undervejs med afsløring en af en mystisk organisation, som har forberedt et angreb på Vesten, og at der er en forbindelse mellem Pasjies forsvinden og Max’ egen fortid.
For at redde sin kæreste og stoppe angrebet mod Sverige må Max Anger konfrontere en ondskab uden grænser og sande, at hans egen historie er en anden, end han troede.
Bed Ikke Om Nåde – er som skrevet første bind og det andet som er på vej har titlen 10 Svenskere Skal Dø - titlen skal garanteret nok lokke flere læsere til Boghandlen. Krimicirklen giver 5 Diamanter.40 5
Finn Hansen..

Our website is protected by DMC Firewall!