Tirsdag, oktober 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

STEPHAN GARMARK. FANTOMSMERTER.

fanSTEPHAN GARMARK. FANTOMSMERTER. 316 Sider.
Stephan som vi lige før blev præsenteret for med Piger Under Vand er aktuel med en ny Chris Cortez krimi.
Forlaget skriver om Fantomsmerter: »Han følte sig usikker på, om motivet forrådte ham. Var det et af malerierne? Blikket søgte nedad mod det firkantede stykke celluloid i hånden. Det vendte sig i ham, og han udstødte et kort grynt, da den rædselsfulde virkelighed gik op for ham, og han smed fotoet fra sig, som om det var dækket af gift. Underlæben bævrede ukontrollabelt. Dødningehovedet vurderede hastigt afstanden til døren. Chris satte sig opgivende på gulvet og smed teleskopstaven fra sig. Tårerne føltes som en syndflod, der skyllede øjnene væk. Han tørrede dem, overvældet, i ærmet, før han så op igen. Spøgelset var, som spøgelser har for vane, væk. Nu var han efterladt alene med liget, Syndefaldet, billedet af den parterede pige og de blafrende stearinlys.« Gerningsmanden er personen der gemmer sig under ”Spøgelset”. Han hjemsøger Århus og spreder frygt blandt byens kriminelle miljøer som han udrydder i flæng. Det hele sker uden nogen form for mønster og uden at efterlade sig spor af sine forbrydelser slår det forbrydere ihjel, på en måde så det ligner naturlige dødsfald. Af samme grund står politiet på bar bund.
Da nogle af dødsfaldene rammer blandt rockerklubben Eagels Renegades’ medlemmer, kontakter gruppens præsident Alexander, Chris Rantzau Cortes og beder ham undersøge sagen nærmere. Rockerpræsidenten er nemlig på ingen måde overbevist om, at dødsfaldene er naturlige, og han ønsker hurtigst muligt at finde og få udleveret en syndebuk.
Samtidig hyres Chris til at stå for sikkerheden ved en kunstudstilling, der arrangeres af den excentriske millionær og godsejer Horst Arthur. En simpel opgave, der hurtigt kompliceres af gårdens sikkerhedschef Vera Bielke og sikkerhedskonsulenten Jannick Storm, der begge har deres egne dagsordner, både hvad angår udstillingen og Chris Rantzau Cortes selv. Stephan Garmarks 2. er lever op til forventninger med en gang solid underholdning og man jager igennem siderne der er fyldt med action fra start til slut. 6 Diamanter.40 540
Finn Hansen

 

Our website is protected by DMC Firewall!