Mandag, december 09, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

JONATHAN HOLT. FORRÆDEREN.

forJONATHAN HOLT. FORRÆDEREN. Oversat af Steffen Rayburn- Maarup efter THE TRAITOR. 351 Sider. 299,95 Kr.
Endelig ligger det 3. bind klar i Carnivia trilogien klar fra Klim. Bind 1 og 2 har jo som bekendt titlerne: Uhyrligheden og Bortførelsen. Det 3. bind starter hårdt og brutalt.
Han døde i mørket, omgivet af venner. Men ved solopgang finder man hans lig på en af de mest populære strande i Venedig. Han har fået halsen skåret over og hans tunge er blevet klippet af. Det bringer Kaptajn Kat Tapo på banen. Ikke uventet mistænker Kat at det er en frimurerloge der står bag. Naturligvis ønsker frimurerne ikke at afsløre deres hemmeligheder – og slet ikke til en kvindelig politiofficer. Men Kat er stædig og hun giver ikke op så let. Hun bruger hæmningsløst alle sine forbindelser: venner, kærester, hackere og spioner.
Til Sidst er det chokerende sandheder om sager der kommer for dagens lys, og det bliver en hæsblæsende kapløb mod uret for at afslører grumme hemmelighederne om Italiens fortid, før Venedig bliver stukket i brand.
Jonathan Holt afslutter på fornemmeste vis sin trilogi. Han skriver overbevisende og har konstrueret et medrivende plot som sidder lige i øjet. Jonathan har skrevet en ny bog med titlen The Boatman, som også hat Kat Tapo som hovedperson. Måske en nyhed fra Klim på et tidspunkt? Uanset hvad, er der 6 diamanter fra KC til Holt. Jonathan Holt skriver også under andre navne vist nok J. Delaney? 40 540
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!