Mandag, december 09, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

ANNA JANSSON: DA SKØNHEDEN KOM TIL BRO

daANNA JANSSON: DA SKØNHEDEN KOM TIL BRO. Oversat af John Jensen og Louise Østergaard efter NÄR SKÖNHETEN KOM TIL BRO. 2012. Sider. Kr.
Anna jansson benytter med stor dygtighed de forskellige miljøer som findes Gotland. Denne gang er det mens Visby middelalderuge kører på fuld skrue. I lokaliteten Sankt Clemens Kirkeruin i nattens mulm og mørke indtager et hemmeligt teaterselskab scenen. En dobbeltgrav fra 1100-tallet, hvor en ung kvinde og en ældre mand hviler sammen, er i fokus. Parret som blev brutalt myrdet i deres søvn, og med at skuespillerne vækker udåden til live igen starter en ny mordsag. For at blive indviet til truppen må Malva på seksten år nemlig tilbringe en nat i graven og siden finde ud af den på egen hånd.
Maria Wern der er til personalefest og forelsker sig hovedkulds i en brandmand. Han spiller samtidig med i seancen ved ruinen i rollen som Gregorius, en gråbrødre-munk, der har aflagt løfte om at leve i cølibat og fattigdom. Men har han mon også viden om, hvad der er sket med Malva? For ingen har set pigen i en uge, og hendes far har meldt hende savnet. Samtidig findes en anden kvinde død på en strand. Der kan være sket hende en ulykke, men det viser sig at flere personer vinder ved hendes død.
I Da skønheden kom til Bro sætter Maria Wern for alvor meget på spil på at finde løsningen om Malva. Vil hun miste alt?Jah, se det må i kære læsere selv finde ud af. Der er både spænding som der hvergang er når man åbner en bog af Anna Jansson og det er et kæmpe plus til Peoples Press for at udgive nogle af forfatterens tidligere værker. 5 Diamanter.40 5
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd