Mandag, december 09, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

ELIZABETH GEORGE. EN LILLE OND HANDLING.

enELIZABETH GEORGE. EN LILLE OND HANDLING. Oversat af Birgitte Brix efter JUST ONE EVIL ACT. 688 Sider. Kr.
Der har været lidt stille om Elizabeth George. Hun er jo bekendt er amerikaner, og er især populær for sine fremragende kriminalhistorier i britiske miljøer. Alle med det umage par den adelige Inspector Lynley og hans modstykke, den bramfri assistent Barbara Havers.
Nu kan Du erhverve den aktuelle nye Inspector Lynley-roman: En Lille Ond Handling. Og den handling startes af Havers der i forsøget på at hjælpe sin gode ven og nabo Taymullah Azhar, hvis datter, Hadiyyah, er blevet bortført af sin mor til Italien. Barbara Havers kommer dermed ved at komme i alvorlig konflikt med lovgivningen. Situationen bliver ikke bedre af, da pigen pludselig forsvinder sporløst. Barbaras gamle ven og partner, Thomas Lynley, sendes af Scotland Yard til Toscana. Her skal han hjælpe med efterforskningen efter pigen, men han opdager hurtigt, at alle spor peger i hel anden retning, nemlig mod London og barnets far. Nu står Lynley i også et ubehageligt dilemma – for skal han beskytte Barbara eller være loyal mod jobbet som politimand? Netop som det tilsyneladende lysner i horisonten - kun tilsyneladende, sker der i Italien et uventet, mistænkeligt dødsfald.
Det længe ventet dejlige gensyn med Lynley & Havers, viser også at Elizabeth Georges stadig er still going strong. Derfor håber vi på Krimicirklen at forlaget snares udgiver: The Banqet Of Conquences og The Punishment She Deserves.
PS. Adskillige af bøgerne er filmatiseret til BBC. I øjeblikket genudsendes de TV2 CHARLIE:40 540
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!