Mandag, december 09, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

STEEN. B.J. ARVERÆKKEFØLGEN

arveSTEEN. B.J. ARVERÆKKEFØLGEN.260 Sider Kr.
Som altid hos Steen B.J. Starter krimien med de involveredes problemfyldte barndom.
Her møder vi Bror som barn. Han er kommet i dårligt selskab med Arno, de bliver blodbrødre, de stjæler, mobber og gør måske værre ting med deres boldtræer.
Bror kommer fra en låsefabrik hvor arvefølgen er planlagt. Sønnen skal arve fabrikken, søsteren Rakel har ingen rettigheder, hun er blot en kvinde.
Faderen dør tidligt, moderen der er en stærk kvinde overtager styringen af firmaet.
Senere møder vi igen Bror der nu har en søn, men han har endnu ikke overtaget styringen. Bror lider af et generende mavesår og moderen vil ikke give slip.
Den næste i arvefølgen er William, Brors søn. Desværre findes han en morgen myrdet på sit kollegieværelse. Slået i hovedet med et boldtræ.
Team Milton kommer på arbejde. Søs er tilbage efter sin sygdom. Ibsen er på nedsat styrke, nu er Søs nemlig forsvundet efter et større konflikt med Ibsens ekskone.
Lie Mai arbejder stadig med uopklarede mord, de skal på en App så politiet hurtigt kan finde lignende sager hvis der er brug for det. Milton må selv deltage i opklaringen.

Nu skal der ses på Williams eventuelle fjender. Samboen har alibiet i orden. Williams kæreste Cicilie har en ekskæreste der måske er vred fordi William har hugget hende. Men dert er Cicilie der har slået op på grund af truende adfærd. Tom hedder denne eks kæreste. Han mistænkes, men findes overfaldet, slået i hovedet med et boldtræ. Han var på vej til Cecilie med et undskyldende brev. Så må han slettes af listen.
Lie Mai går på sin App med uopklarede mord hvor boldtræ indgår. Det er jo smart. Der findes tidlige overfald i området og rygterne går om Brors færden i sine unge dage. Bror og hans familie er ikke samarbejdsvillige. Søsteren Rakel arbejder i en anden virksomhed.
Lie Mai har fundet en lighter på Toms overfaldssted og det sætter lidt gang i sagerne. Den bringer spor tilbage til Brors gamle venner. Brors mavesår bryder op og han må indlægges. Familien kommer igen i søgelyset, især Rakel er ikke helt uskyldig.
Tom dør af sine kvæstelser.
Team Milton klarer igen sagerne. En hurtig og let læst sag. Der er 3 diamanter.40 3
Hanne Pedersen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!