Mandag, september 23, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

LONE THEILS: HJEMVENDT. 1 BIND SAVNET

lone theils 2019 hjemvendt 1 savnet paperback bogLONE THEILS: HJEMVENDT. 1 BIND SAVNET. 318 Sider. Kr,
Savnet er første del af Lone Theils nye krimiserie Hjemvendt – en serie der er fyldt med stille og dyster, vestjysk uhygge. Som ung og nyuddannet bliver politiassistent Signe Brask sat på en sag om en pige, der er forsvundet sporløst under en juletur med familien til Hjerl Hede. Trods ihærdig eftersøgning bliver pigen ikke fundet.
Familien er hårdt ramt af tragedien, og Signe Brask bliver som den eneste i politiet ved med at følge op på sagen. Det er også hende, der bliver kontaktet, da der ti år senere dukker en pige op på politistationen i København. Pigen påstår, at hun er den forsvundne Mille. Hvor har hun været i de ti år? Pigen nægter at sige noget, og da Signe begynder at gå sagen efter i sømmene, opdager hun, at der er flere ting, der ikke stemmer.
Og mens hun arbejder på sagen, rammes familien i Holstebro af en ny tragedie. Savnet foregår i Nordvestjylland, hvor Lone Theils er født og opvokset.det bliver en barsk sag for den gode signe Brask. For flere gange tager historien en ny drejning for til sidste at komme med en rimelig og overrumplende løsning. Og absolut en logisk en af slagen. Der 5 diamanter til Lone Theils som senere i år udkommer efterfølgeren i Brask serien og den nye Nora Sand med titlen Stilleleg.40 5
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!