Mandag, september 23, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

CHRIS CARTER: NEMESIS

nemesis 4517435CHRIS CARTER: NEMESIS. Oversat af Rasmus Klitgaard Hansen efter HUNTING HUNTER. 2019. 419 Sider. Kr. 299,95
Lucien Folter er den farligste seriemorder, FBI nogensinde har fanget. Og han nu er lige flygtet fra fængslet med et blodigt morads efter sig.
Robert Hunter og Lucien Folter mødtes første gang på universitetet, her de var værelseskammerater. De var samtidig to af de dygtigste studerende, der nogensinde havde taget afgangseksamen fra det psykologiske fakultet på Stanford University. Herefter skiltes de. Robert Hunter blev senere leder af LAPD’s Ultravoldsenhed. Medens Lucien Folter blev den farligste og mest aktive seriemorder i landets historie.
Nu, efter tre et halvt år at have siddet i et af sikreste isolationsfængsel, er det lykkedes Lucien at flygte. Og han er vred.
I de forgangne år har Lucien ikke tænkt på andet end hævn. Den mand, der satte ham bag lås og slå, skal straffes. Han skal lide. Og den mand … er Robert Hunter. Nu er tiden inde til at sætte planen i værk.
Det er den 10. bog fra Chris Carter – og det er en af de mest brutale han har skabt. Ingen kan som Carter beskrive hvad der foregår i hovedet på ultra psykopaten Folter. Beskrivelserne får koldsveden til at risle ned af ryggen. Behøver jeg at skrive atter en gang der røg nattesøvnen atter en gang. Til sidst kan det røbes at der er laget op til to forskellige fortsættelser til næste bog. Det er 6 diamanter til Chris. 40 540
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!