Mandag, september 23, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

SARAH VAUGHAN. SKANDALENS ANATOMI.

9788740051070SARAH VAUGHAN. SKANDALENS ANATOMI. Oversat af Sri Ranva Hjelm Jakobsen efter THE ANATOMY OF A SCANDAL. 2018. 319 Sider. Kr.

I slipstrømmen af det amerikanske trendet #METO som pludselig dukkede op i USA er Sarah Vaughan et fint eksempel hvordan man kan bruge det tema i thriller genren. Handlingen: Sophies mand James er en god og kærlig far, en opmærksom ægtemand og en karismatisk og succesfuld figur i den offentlige debat. Og så er han anklaget for en frygtelig forbrydelse. Sophie er overbevist om hans uskyld og desperat for at beskytte sin dyrebare familie mod de løgne, der truer med at flå den i stykker .Advokaten Kate Woodcroft skal føre sagen; hun er en dreven professionel og forstår, at jura mest af alt handler om at have argumenterne i orden. Og alligevel betyder sandheden mere for hende. Hun er sikker på, at James er skyldig, og fast besluttet på, at retfærdigheden skal ske fyldest. Hvem har ret, når det kommer til James? Sophie eller Kate? Og har nogen baseret dommen på andet end fornemmelser og personlige oplevelser? På trods af sin privilegerede opvækst ved Sophie udmærket, at hendes perfekte liv ikke er ukrænkeligt. Det har hun vidst, siden hun og James mødte hinanden på Oxford, og noget unævneligt fandt sted i en månebelyst atriumgård. Sophie vidste aldrig rigtig, hvorfor hendes læsemakker Holly pludselig forlod universitetet og forsvandt. Men hvad ville der ske, hvis Sophie kendte hele sandheden?

Denne historie er en rigtig pageturner som hele tiden overrasker når læseren tror at nu er man hel up to date med plottet. Det er man bare ikke gang på gang drejer handlingen sig på ny.

6 Diamanter.40 540

Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!