Torsdag, november 21, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

GINN PHILLIPS: VILDE DYR.

vildGINN PHILLIPS: VILDE DYR. Oversat af Nete Harsberg efter FIERCE KINGDOM. 2017. 261 Sider. 250,00 Kr.
Vilde dyr er en spændende fornyelse. Den foregår i et meget originalt miljø. Det er ligeledes en intelligent og åndeløst nervepirrende roman om, hvor langt en mor vil gå for at redde sit barn, og ikke mindst om de dyriske sider i mennesket – på godt og ondt.

Hovedpersonen Joan har helt glemt tiden på legepladsen i den zoologiske have. Stedet hvor hun pleje at komme hver dag med sin fire-årige søn Lincoln. Hun plejer at nyde de stjernestunder i hver-dagen sammen med sin eftertænksomme og lidt gammelkloge lille dreng. Men i dag skal de skynde sig for at nå ud af porten inden lukketid. Da de nærmer sig udgangen, ser Joan noget, der på et splitsekund får hende til at løfte drengen op og løbe den modsatte vej – tilbage ind i haven.
Ved den beslutning bliver de næste tre timer et mareridt af død og ødelæggelse, og en mors kamp for at overbevise Lincoln om, at alt er næsten som det plejer at være. Men det mindste fejltrin kan få katastrofale følger for dem begge. På få sekunder har de smukke øjeblikke mellem mor og barn forvandlet sig til en vild over-levelseskamp.
Vilde dyr - er en thriller der udforsker hvor grænserne går mellem vores dyriske instinkt for overlevelse og vores egen moralske pligt til at beskytte hinanden i en zoo, hvor de vildeste dyr er mennesker.
Der er 6 diamanter til forfatteren.40 540
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!