Tirsdag, oktober 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

CAMILLA LÄCKBERG. DET GYLDNE BUR.

det gyldne burCAMILLA LÄCKBERG. DET GYLDNE BUR. Oversat af Louise Ardenfelt Ravnild efter EN BUR AV GULD. 2019. 329 Sider. Kr.
Med Det Gyldne Bur – Har Läckberg givet sine to hovedpersoner fra Fjällbacka et fortjent hvil. Og præsenterer sin nye kvindelige hovedperson, Faye. Og det er helt sikker hun skal nok gå lige ind i læserens hjerte. Udefra ser det ud som om alt er fint for hende. Hun har det perfekte liv. Hun er gift med en succesfuld forretningsmand, jack Von Adelheim hun har en dejlig datter Julienne og hun bor i en luksuriøs lejlighed i den allerfineste del af Stockholm.
Men virkeligheden er dog en helt anden. Den usikre Faye plages nemlig selv af mørke minder fra sin barndom i Fjällbacka og manipuleres af ægtemanden Jack, der i stigende grad bruger psykologisk krigsførsel mod sin nervøse kone. Det skulle han dog aldrig have gjort!
Da Faye bogstavligt tager ham med bukserne ned i fuld gang med bolle en yngre model finder hun ud af at det er ikke den eneste gang at jack er hende utro utro, kollapser Fayes verden omkring hende, hvilket tvinger hende til at bygge sig selv op igen fra bunden.
Men da hendes datter pludseligt forsvinder, må Faye for alvor tage sin skæbne i egen hånd.
"Det gyldne bur" er første bog i Camilla Läcksbergs fængslende nye psykologiske thriller-duologi, der følger et helt nyt spor end krimidronningens berømte Fjällbacka-krimier. Det er også en af de mest erotiske bøger som forfatterinden har skrevet til dato.
Selv om temaet med den utro ægtemand har været set før har Läckberg kreeret et fremragende plot med nerve og spænding til den store guldmedalje. Kort sagt det er en af de bedste krimier fra forfatteren og hun får 6 velfortjente diamanter.40 540
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!