Mandag, september 23, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

NELE NEUHAUS DE LEVENDE OG DE DØDE.

deNELE NEUHAUS DE LEVENDE OG DE DØDE. Oversat af Jakob Jonia efter DIE LEBENDEN UND DE TOTEN. 505 Sider. Kr. Nele Neuhaus har for alvor taget danske og andre udenlandske læsere med storm med sine nu fire udgivne bøger på dansk.
Den aktuelle - De levende og de døde er nemlig forfatterens tiende og nyeste værk i Nele Neuhaus’ krimiserie. Igen er vi i selskab med kriminalbetjentene Pia Kirchoff og Oliver Von Bodenstein. Det konstateres hurtigt at idyllen er en illusion. Det vil sige at døden ligger i krogene lurer. Politibetjent Pia Kirchhoff har pakket kufferten og er på vej ud af døren på vej på sin bryllupsrejse. Rejsen forpurres da hun modtager opkaldet: En ældre dame er blevet skudt ned i nærheden af byen Eschborn små femten kilometer fra Frankfurt am Main. Og Ikke længe efter sker der et lignende mord: En kvinde bliver skuddræbt gennem sit køkkenvindue. Ingen af de to kvinder havde nogen fjender. Så spørgsmålet er hvorfor skulle netop de to kvinder lade livet? Presset på efterforskningen stiger hastigt, og mens Pia Kirchhoff og Oliver Bodenstein leder efter en morder, der tilsyneladende dræber sine ofre tilfældigt, kommer de på sporet af en menneskelig tragedie.
Som læser går man aldrig forkert i byen når man nyder et krimimysterie fra den tyske forfatter denne mursten er absolut ingen undtagelse. Plot, miljø og persongalleriet er perfekt. Hvad kan man så forlange mere ? Det skulle da lige et nyt krimidrama for Nele Neuhaus. 6 diamanter.40 540

PS. ”Nele Neuhaus er i Münster, men flyttede som barn med sine forældre til Taunus, og denne by har spillet en rolle i flere af hendes krimier. Hun studerede jura, tyske studier og historie på universitetet, mens hun holdt fast i hendes passion for bøger og skrivning, hvilken hun havde haft siden barnsben. Hun udgav hendes første bøger i selvprint, og disse gennem disse bøger blev hun opdaget af forlaget Ullstein. Hendes krimiserie om Pia Kirchoff og Oliver Von Bodenstein har fået en stor fanbase i Tyskland, og Nele Neuhaus er blevet en af landets mest populære krimiforfattere. I 2013 blev der skabt en Tv-serie ud fra af hendes krimier, og denne blev set af flere millioner tyskere. Hendes populære krimier bliver udgivet i 20 lande verden over”.
Finn Hansen

Our website is protected by DMC Firewall!