Tirsdag, oktober 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MARIAN HANSON: BESAT AF MORD.

besatMARIAN HANSON: BESAT AF MORD. 342 Sider. 159,95 Kr.
Den 3. ”Sternehimmel” krimi Besat Af Mord har følgende appe-titvækker til læseren: ”Morderen stod i skjul bag nogle træer på det vidtstrakte campus-område. Hætten var trukket godt frem i panden, og et stort uldent tørklæde skjulte næsten resten af ansigtet. Det var en udmærket camouflage, eftersom vejret gjorde det til en naturlig påklædning …”
I den opholder Emma Johnson sig midlertidigt i City. Hun underviser et aftenskolekursus i astrologi. mens hun underviser i astrologi på et aftenskolekursus. Hun og hendes kat, Stella, bor i et hus, hendes kæreste Dwayne og hans ven og kollega, Hank har lejet sammen. Hun ser imidlertid ikke meget til de to kriminalassistenter, der konstant er på overarbejde for fanden er løs: En seriemorder synes at være på spil i City. En morder der er i stand til at skyde sine ofre og dræbe dem på lang afstand.
Samtidig oplever Emma en mærkelig følelse af uro i forbindelse med én af de elever hun underviser. Da hun studerer hans horoskop nærmere, finder hun nemlig en hel del karaktertræk, der matcher FBI's egen profil for en seriemorder.
Da en anden af hendes elever bliver brutalt myrdet, indser Emma vigtigheden af at gå dybere ind i tolkningen af horoskopet. Men det skal gå stærkt for at redde det næste offer …
Pludselig er både Emma og Abby i farezonen. Men - Kan man afsløre en seriemorder simpelthen ved at studere hans horoskop? Det er spørgsmålet. Men med en smule held - og en kat, der véd et tilfælde nøjagtigt ved hvilke knapper, der skal trykkes på - er det måske muligt.
"Besat af Mord" er tredje bog i serien "Stjernehimmel" med astrolog Emma Johnson. Fortællingen er både overraskende spændende og morsom især de episoder hvor de to strømere der sammen med pigerne skal på møbel indkøb. 5 diamanter.40 5
Finn Hansen.

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!