Tirsdag, oktober 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MARIAN HANSON: MORDETS FILOSOFI.

morMARIAN HANSON: MORDETS FILOSOFI. 307 Sider. 159,95 Kr.
Mens hun omhyggeligt låste efter sig, konstaterede hun, at trappen lå hen i mørke. Hun sukkede irriteret, idet hun tog et fast greb om gelænderet og famlede sig ned, trin for trin.
Halvvejs nede fik hun en besynderlig følelse af, ikke at være alene. Hun satte tøvende foden ned på næste trin …
En række bestialske drab hærger City, og samtidig er der sket en uforklarlig stigning i selvmordsstatistikken. Det giver en masse overarbejde til kriminalassistent Dwayne Miller og hans kollega og ven, Hank Morrison.
Politiet anholder en ung mand, mistænkt for drabene. Men Dwaynes kæreste, astrolog Emma Johnson, det tror Emma ikke på, hun ser andre spor: I den mistænktes horoskop er der tegn der tyder på at der er tale om forgiftning. Det giver en helt ny indfaldsvinkel til sagen. Dwayne kan imidlertid ikke som politimand bruge hendes alternative teori til noget. Det ville hans forsatte nok ryste på hovedet af.
Men det får Emma og hendes veninde, Abby, til i al hemmelighed at starte deres egen efterforskning ad utraditionelle veje. Samtidig ignorerer Emma uheldigvis en stærk intuition om, at en katastrofe nærmer sig … Og noget tyder de nemlig pludselig selv er i fare
"Mordets Filosofi" er anden bog i serien "Stjernehimmel" med astrolog Emma Johnson. Og den tildeles også 5 diamanter fra krimicirklen.
Finn Hansen.40 5

DMC Firewall is a Joomla Security extension!