Tirsdag, oktober 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

LARS THOMASSEN: LAD DE DØDE BEGRAVE DE DØDE.

ladLARS THOMASSEN: LAD DE DØDE BEGRAVE DE DØDE. 461 Sider. Kr.
I den 561 sider Han Kender Det Som Er I Mørket – Var starten på Vesterlund trilogien. Nu ligger det næste bind klar med titlen Lad De Døde Begrave De døde. En mursten 461 Sider. Den starter med at Ditlev Rosenkilde er flygtet med prædikatet ”Danmarks værste massemorder” hængende på sig. Han er voldsomt såret, men med troen på at den ultimative plan nok skal lykkedes, i behold.
Efter afsløringen af hans perverse “dukkehus” hvor alle hans familie-medlemmer var samlet, som bizarre udstoppede dukker rundt omkring i hans kælder, fortsættes jagten på psykopaten.
Efterhånden som alle de lig, han havde udstillet i sin kælder blev frigivet til begravelse, bliver de i nattens mulm og mørke gravet op igen og hvorefter de forsvinder sporløst.
Kommisær Gabriella Burgendorff er den eneste person der kendskab til opholdstedet og det nye alias, samt på det sidste medlem af Ditlevs familie, nevøen Jake. Han er blevet gemt godt af vejen, og bor sammen med den tidligere PET-agent Kaj Brønds i Billund.
Selv om undertegnede er ved at være træt af bøger der absolut skal være på 500 sider. Men må bøje mig i støvet og sige der var solid underholdning fra a til z. Det bliver dog spændende at se om trilogien kan holde til endnu en mursten. Men plot og persongalleriet er godt i toeren
5 diamanter.40 5

Finn Hansen

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd