Tirsdag, oktober 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

DONATO CARRISI. PIGEN I TÅGEN.

pigenDONATO CARRISI. PIGEN I TÅGEN. Oversat af Jesper Storgaard Jensen efter LA RAGAZZA NELLA NEBBIA, 2015. 287 Sider. kr.
Det var i 2011 vi blev præsenteret for den italienske forfatter Donato Carrisi. Det skete med udgivelsen af Suffløren som to år efter blev fuldt op med Forvandleren i 2013. Nu er der gået 6 år og så udgiver forlaget Pigen I Tågen. Læseren tages med tik den lille by Avechot. Tilsyneladende en helt almindelig bjergby som på overfladen virker idyllisk – isoleret, søvnig og tryg – men fanden er løs da en teenagepige pludselig forsvinder, bliver roen rystet i i sin grundvold det lille samfund. For er pigebarnet bare hun stukket af? Eller har nogen gjort hende ondt? Men hvilken en person ville gøre den stille og søde Anna Lou fortræd?
Specialkommissær Vogel bliver indkaldt til at stå i spidsen for efterforskningen. Vogel er ikke helt almindelig,han er en excentrisk ældre herre, og hans egne alternative strategier og selvskabte mediecirkus går ikke i hartkorn med de religiøse beboere og Avechots kapitalistiske kræfter, som med alle midler kun værner om byens omdømme.
Efterhånden som kommissærens efterforskning trækker længere og længere ud, og medieopmærksomheden stiger, og mistanker spreder sig vidt og bredt, falder Anna Lous forsvinden i baggrunden. Hvad er folk mest optaget af? – at finde Anna Lou eller pege på en skyldig? En ting er sikker, sagen har dybe rødder som rækker længere tilbage i historien, end nogen kan forestille sig.
Den italienske forfatter har skrevet endnu en fremragende krimi med masser af overraskelser der gang på gang giver fortællingen endnu en drejning for til sidst at totalt overraske læseren med en overumplende og realstisk løsning.
5 diamanter til Pigen I Tågen.40 5
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!