Søndag, august 18, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

CLARE MACKINTOSH: LAD MIG DØ.

dedCLARE MACKINTOSH: LAD MIG DØ. Oversat af Brian Christensen efter LET ME LIE. 456 Sider. Kr. 249,95
Med 3 bøger har definitivt slået fast at hun hører til en verdens bedste skribenter når det gælder Domestic Noir thrillers. Det er bevidnet af både: Lee Child, Paula Hawkins, Shari Lapena, Fiona Barton og garanteret en masse andre personligheder. Oplægget fanger da også læseren med det samme. For....
”Politiet sagde det var selvmord. Anna siger det var mord. De tager begge fejl.”
Handlingen:For et år siden valgte Caroline Johnson brutalt at tage sit eget liv: et chokerende selvmord der var planlagt til at matche hendes mands blot få måneder tidligere.
Hovedpersonen er selvmordernes datter Anna. Hun har siden kæmpet har med at acceptere deres død lige siden. Nu hvor hun har fået en babyen, og nu savner Anna sin mor endnu mere og begynder at sætte spørgsmålstegn ved sine forældres død.
Men det viser sig hurtigt at begynde at rode i fortiden resulterer i at hun udsætter sig selv for livsfare. Nogle gange er det mere sikkert at lade de døde være i fred.
Med Lad Mig Dø. Har Clare Mackintosh skrevet en nervepirrende uforlignelig psykologisk thriller som man ikke glemmer lige med det samme.
Hun får de mulige 6 Diamanter hvis der havde været flere sten i systemmet havde hun fået maksimum.
I 2019 skulle A Cotswold Family Life være på vej i UK. 40 540
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!