Torsdag, november 21, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

BRAD PARKS: IKKE ET ORD.

ikkeBRAD PARKS: IKKE ET ORD. Oversat af Rasmus Klitgaard Hansen efter SAY NOTHING. 2017. 421 Sider. Kr.
Det er et drama af de helt store helt der tager sin begyndelse en helt almindelig onsdag eftermiddag. Det sker ved en SMS. Dommer Scott Sampson er på vej hen for at hente sine 6-årige tvillinger for at tage i svømmehallen. Så tikker der en SMS ind fra hans hustru, Alison, beskeden lyder, at de skal til lægen, og at hun vil køre dem derhen. Scott tager derfor hjem, men mystikken spreder sig alvor da Alison lidt senere kommer hjem, alene -der er ingen Sam, ingen Emma - og hun påstår, at hun ikke har sendt nogen besked.
Kort efter ringer telefonen, og en anonym mand fortæller dommeren, hvilken dom han skal afsige i en kommende narkotikasag, og at de ikke må sige et ord til nogen som helst, hvis de vil se deres børn igen.
Sådan starter denne medrivende, nervepirrende intense krimi. Det er samtidig en beretning om en ung og kærlig familie, som bliver udsat for deres værst tænkelige mareridt. Hele tiden tager historien en uforudsigeligt drejning, nye personer kommer til ogdet udvikler sig til et spil, og forældrene ved, at et enkelt forkert træk kan blive fatal.
Ikke Et Ord – er spænding fra først til sidst – der samtidig giver et fascinerende indblik i det amerikanske retssystem, hvor indflydelse og nepotisme hersker på flere niveauer. Slutningen skal nok få selv den mest hærdede anmelder til at knibe en tåre. 6 diamanter.40 540
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!