Søndag, august 18, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

C. J. TUDOR: DENGANG ANNIE THORNE FORSVANDT.

thorC. J. TUDOR: DENGANG ANNIE THORNE FORSVANDT. Oversat af Ninna Brenøe efter THE TAKING OF ANNIE THORNE. 2019. 351 Sider. ? Kr. Tudors Kridtmanden var et brag af en thriller i 2018. Nu er forfatteren tilbage med en ny forrygende og uhyggeligt drama.
Da Joe Thorne var dreng, forsvandt hans søster, Annie, og var væk i 48 timer. Annie kom tilbage, men hun var fuldstændigt forandret. Hun ville heller ikke fortælle, hvad der var hændt. Og så gik det hele for alvor galt.
Nu er Joe tilbage i flækken Arnhill. Han er flyttet ind i et faldefærdigt hus, hvor en mor for nylig har slået sin søn ihjel og taget livet af sig selv. Han halter, han kan hurtigt mærke at, han ikke er velkommen i byen. Han havde dog også helst været fri for at skulle tilbage. Men i samme øjeblik, han åbnede en e-mailen, vidste han, at han ikke havde noget valg. Teksten var ”Jeg ved, hvad der skete dengang med din søster. Det er begyndt igen”. Det er starten og handlingen der lægger op til en fortælling der gang på gang tager en ny drejninger. Bogstaveligt ender historien med et brag. Kridtmanden var god Dengang Annie Thorne Forsvandt er bare endnu bedre. Der er 6 diamanter til Tudor.40 540
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!