Søndag, august 18, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

C. L. TAYLOR: FLUGTEN.

flugC. L. TAYLOR: FLUGTEN. Oversat af efter Marielle Nielsen Hansen efter THE ESCAPE. 2017. 430Sider. Kr. 199,95

C. L. Taylor – C for Cally Taylor har nu med tre bøger for alvor slået igennem hos de danske læsere. Hun skriver bøger ala Kvinden I Toget genren.

Hendes hovedperson i Flugten Jo (Joanne) Blackmore tilbyder noget modvilligt at give en fremmed kvinde et lift. Den fremmede, er en kvinde ved navn Paula, og der er umiddelbart ingen grund til at være paranoid af den grund. Men deri tager hun grusomt fejl, for det viser sig snart, at Paula kender alt for meget til Jo og hendes privatliv. Ikke nok med kender hun Jos navn, hun kender Jos mand Max, og hun er i besiddelse af en vante, der tilhører Jos 2 - årige datter Elise.

Hvad der begynder som en diskret trussel fra Paula, udvikler sig i rivende hast til et uhyggeligt mareridt. For inden Jo får set sig om er hun jaget vildt. Idet er hun pludseligt eftersøgt af både politiet, socialforvaltningen og Jos egen mand vender sig imod hende. Der er ingen der tror på, at Jos datter Elise er i fare. Men Jo er ikke i tvivl, og hun ved, at der kun er én måde, hvorpå hun kan beskytte sin lille datter – Det er ved at flygte. Sagen sætter fokus på om Man virkelig kan flygte fra fortiden?

Taylor har for tredje gang skrevet en thriller med et plot og med et interessant og broget persongalleri. Den får 5 glitrende diamanter. Og lur mig om vi inden længe får en ny titel fra forfatteren. Det kan f.eks. være The Fear eller Sleep. De er fra henholdsvis 2018 og 2019. 40 5

Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd