Tirsdag, oktober 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MINETTE WALTERS: DE SIDSTE TIMER

desidsteMINETTE WALTERS: DE SIDSTE TIMER. Oversat af efter THE LAST TIME 556 sider. Kr 299,95 Der har længe været stille om Minette Walters. Sidst vi hørte fra hende vat i 2008 med Kamæleonens Skygge. Nu er hun stærkt tilbage men denne gang har hun forladt krimigenren og i stedet præsenterer hun en serie historiske romaner. Hvor de første har titlen De Sidste Timer.(På vej er The Turn Midnight).
Året er ANNO 1348 – Den Sorte Død gør sit indtog i England. Ingen kender til sygdommen, ingen ved, hvordan den spredes, og hvor hurtigt den dræber. I kirken er der ikke meget hjælp at hente. De proklamerer nemlig, at sygdommen er Guds straf over mennesker, der lever et syndigt liv. Men det seer den usædvanligt veluddannede og selvstændige Lady Anne stort på. Hun går imod kirken og forsøger at beskytte det lille samfund, Develish, på andre måder end ved bodsgerninger og bønner.
Det resulterer i at hun skaber sig farlige fjender, deriblandt og ikke mindst sin egen datter, men også venner blandt tyende og fæstebønder, og hendes beslutninger kommer til at kræve mod, udholdenhed og opfindsomhed og det har hun gudskelov masser af.
DE SIDSTE TIMER er en realistisk, fængslende og medrivende historisk roman. Med Lady Anne af Develish har vi fået en ny stærk heltinde – en handlekraftig leder, en frelsende engel og en kætter. Der er kun en ting at tilføje om Walters – Det er uanset hvad genre hun beskriver gør hun det på en suveræn måde. Der er 6 flotte diamanter til Minette Walters og vi glæder os til næste bind.40 540
Finn Hansen. 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!