Tirsdag, oktober 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

HELLE MOGENSEN: HAVUNGER.

havHELLE MOGENSEN: HAVUNGER. 353 Sider. Kr
Det er helle Mogensens entre i krimigenren i grenen Who Did It. Og det gøre hun med stort bravour.
Hendes hovedperson Anne Lebæk er psykolog og en uhyre interessant person. Anne har levet i selvvalgt eksil i København og aldrig set sig tilbage, siden hun forlod sin vestjyske barndomsby Hvertsund. Det er efterhånden femten år siden. Men nu, hvor hendes søster Margit ligger for døden, seer hun sig tvunget til at flytte hjem. Og med hende følger tragedierne. Samtidig er hun lige forladt af sin utro ægtemand. Hun er når netop lige lande i det fiktive fiskerleje hvertsund, da hun en tidlig efterårsmorgen skyller liget af en kvinde op på stranden. Hendes navn er Christel Birkenfeldt. Hun var klient i Annes psykologpraksis, og alt tyder på, at hun er druknet ved en tragisk badeulykke eller har begået selvmord.
Men det tvivler Anne på. For der er noget der halter,det stemmer nemlig ikke over ens med den Christel, hun kender fra terapi-sessionerne. Heller ikke med grunden til, at Christel overhovedet gik til psykolog: Hun led nemlig af thelassofobi – angst for vand!
Anne ved, at hun er nødt til at finde hvad sandheden er bag tragedien. Selvom hun selv er martret af skyld over Christels mulige selvmord, og sin egen dugfriske skilsmisse og det komplicerede forhold hun har til sin mor. Desværre går det først alt for sent op for Anne, at svarene gemmer sig i hendes egen fortid og fatale handlinger. Samtidig sker der flere dødsfald…. En morder er løs!
Det er en fremragende krimi båret flot op af beskrivningerne af miljø og det spændende persongalleri. Der er ingen tvivl om, at Danmark kan glæde sig over at et nyt talent har gjort sin entre.
Der er 6 diamanter til Helle Mogensen. 40 540
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!