Søndag, juni 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

ASHLEY DYER. SPLINTER I BLODET.

bloodASHLEY DYER. SPLINTER I BLODET. 2017. Oversat af Ninna Brenøe efter SPLINTER IN THE BLOOD. 380 Sider. 299,95 Kr.
Læseren bliver fra start straks fanget af åbningsscenen. For hvorfor agere Kriminalassistent Ruth Lake sådan som hun gør? Efter hun har låst sig ind hos sin chef, inspektør Greg Carver og finder ham bevidstløs, og skudt. Hun sletter nemlig omhyggeligt alle spor i lejligheden og tager forskellige dokumenter og effekter, hvorefter hun låser sig ud. Minuttet efter går hun igen ind i huset, sætter sine egne fingeraftryk og ringer efter politiet. Er hun hans gerningsmand? Og hvad er hendes motiver til at hun sletter sporene?
Lake og Carver har været og er på er på jagt efter en grusom seriemordereren, Tornemorderen. Ofrene bliver hver gang fundet fuldt påklædt og omhyggeligt placeret i egne omgivelser, men hver centimeter af deres kroppe er dækket af intrikate, kryptiske tatoveringer, der er blevet påført med en giftig torn gennem dage og uger. Er det giften, som langsomt dræber ofrene?
Lake & den sårede Carver føler, de er tæt på et gennembrud, da et nyt offer dukker frem, klædt ud som Carvers kone … morderen også er på jagt efter dem … Og stoler de på hinanden?‘Splinter i blodet’ er en fremragende krimi, en af de bedste i verden i 2017. Solgt til adskillige lande. Bogen bliver første bind i en serie. Ashley Dyer er pseudonymet for disse to damer, krimi/spændingsforfatteren Margaret Murphy og Retsmedicineren og Analytikeren Helen Pepper.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd