Mandag, maj 20, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

SIMON KERNICK: VIDNET.

vidnetSIMON KERNICK: VIDNET. Oversat af efter THE WITNESS. 2016.
332 Sider. 199,95 Kr.
Undertegnede anmelder har flere gange røbet at han er ellevild med Lee Childs Jack Reacher. Nu kan han berette at det samme er han med den nye skribent Simon Kernicks hovedperson strømeren Ray Mason.
En af hovedpersonerne, Jane Kinnear bliver vidne til mordet på sin elsker. Det går dog meget hurtigt op for Jane, at hun også selv er i fare. Hun bliver underlagt politibeskyttelse i et sikret hus, da det viser sig, at hendes elsker lå inde med vigtige oplysninger om et forestående terroristangreb.
Den anden hovedperson, Kriminalkommissær Ray Mason fra terroris-mebekæmpelsesgruppen er en mand med en kontroversiel fortid, men hans effektivitet gør ham bedre i stand til at forhindre terroristangreb end nogen anden. Men kan man stole fuldt og fast på ham, eller ved han mere om planlægningen af terroristangrebet, end han fortæller?
Samtidig prøver Jane at beskrive sin elskers morder for politiet – hvad hun ikke ved, er at morderen allerede ved hvem hun er, og han ved, hvor hun gemmer sig. Og han helmer ikke, før han fanger hende. Det er skiftevis Jane og Ray der beretter handlingen. Vi kan oghså røbe at der sker en hel masse hændelser og at det hele laver en drejning som undertegnede i hvertfald set komme. Og det er der nok mange andre læser der heller ikke gør. Vidnet er det første bind i serien.
Finn Hansen..

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd