Mandag, maj 20, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

DANIEL SILVA: SPIONERNES HUS.

silDANIEL SILVA: SPIONERNES HUS. Oversat af efter HOUSE OF SPIES. 2017. 461 Sider. Kr. Siden år 2000 har Daniel Silva trofast haft et nyt bind i hans populære serie om agenten Gabriel Allon. Så 19. december bliver han 58 år har stadig masser af tid til at skrive nye eventyr med Gallon. Og det dokumenteres herved næste år udkommer The Other Woman.
Det er den engelske hovedstad der står for skud. London West End bliver rystet af en række brutale terrorhandlinger. Angrebene er desværre et uhyggeligt og unikt eksempel på perfekt timing og hvordan en planlægning og komplet tavshed, men der er én løs tråd. Tråden er netop det der involverer Gabriel Allon og hans team der fører til Sydfrankrig og til en af en af de rigeste mænd i landet, Jean-Luc Martel og hans partner, Olivia Watson. Olivia er en smuk sild med fortis som britisk fotomodel. Olivia foregiver ikke at kende den sande kilde til Martels enorme formue. Og Martel vender på samme vis det blinde øje til, da han indgår en farlig forretninger med en mand, hvis eneste mål er at ødelægge hele den vestlige verden. Sammen, og naturligvis under Gabriels dygtige ledelse, bliver de nøglepersoner og helte i den globale krig mod terrorisme og jagten på verdens farligste mand.
Atter er der spænding på aller fronter. Daniel Silva er stadig en af de helt store kanoner indenfor spion genren. Vi glæder til The Anoter Woman lander i brevkassen,
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!