Mandag, maj 20, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

ANNA EKBERG: HAVETS BØRN.

haANNA EKBERG: HAVETS BØRN. 402 Sider. 300,00 Kr.
Skæbnen er et lille øjeblik, der ændrer alt. Som da Rebekka og hendes mor kører galt på vej til hospitalet. Chaufføren er stresset, Rebekka skal føde, bilen foran dem bremser for hårdt op og sammenstødet er uundgåeligt. Den morgen mister Rebekka alt, både sin mor og sit ufødte barn. At Rebekka overlever, er nærmest et mirakuløst. Eller nærmere en forbandelse.
Så springer historien 17 år frem, Rebekka er omsider langsomt ved at ryste sin fortid af sig, også uheldet dengang i Afrika, her var hendes far udsendt som ambassadør. Hun er nu 34 år, sælger dyre landejendomme i Jylland, livet er omsider ved at blive rigtigt godt igen. Indtil den dag, skæbnen atter slår ned igen. Denne gang er det en kræftsygdom. Aggressiv og livstruende. Rebekka kan dårligt tro, hvad hun hører, da lægen forklarer, at hun kun har en mulighed for at overleve, nemlig hvis hun får foretaget en knoglemarvstransplantation fra et nært familiemedlem. Rebekka har desværre ingen søskende, den eneste chance er hendes far.
Men da den undersøgelse viser, at farens celler ikke matcher Rebekkas, dør det sidste håb. Indtil en ny sandhed kommer frem. Hendes Fars hemmelighed. Alt det han har gjort sit bedste for at skjule for Rebekka siden den frygtelige ulykke. Om Rebekkas barn, en lille pige. Datteren døde ikke den nat. Hun blev bortadopteret. Og måske lever hun stadig.
Samtidig, et sted i Københavns ghettokvarter, venter der en uhyggeligt og frygteligt syn for drabsefterforskeren Kim. En kvinde er blevet myrdet. Det har Kim set før. Men at der er skåret noget af liget, og morderen har taget det med sig, har aldrig været vidne til før. Noget der ikke bare peger på morderens identitet, men på en større konspiration, en sag der strækker sig ud over landets grænser, helt ind i mørkets hjerte.
Det er detn 3. bog fra Anna Ekberg alias Anders Klarlund og Jakob Weienrieich og der hersker i tvivl for undertegnede, at det er deres bedste til dato. Plottet er genialt. Personer og miljø ligeså. Hvad der er aller fornemst er, det hele går op i en realistisk enhed.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!