Mandag, maj 20, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

GREER HENDRICKS & SARAH PEKKANEN. KVINDEN MELLEM OS.

kvindGREER HENDRICKS & SARAH PEKKANEN. KVINDEN MELLEM OS. Oversat af efter THE WIFE BETWEEN US.378 Sider. kr.
Vi bruger appetitvækkeren på bogens bagside for man kan faktisk ikke skrive meget andet end den og så naturligvis anmeldelsen af denne Domestic roman som er i verdensklasse også er det ingen gang løgn.
”Når du læser denne bog, vil du tro, at du læser en om en jaloux ekskone. Du vil tro, at hun er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med den mand, de begge elsker. Du vil tro, at du har gennemskuet, hvordan hele dette trekantsdrama hænger sammen. Men du tager fejl. KVINDEN MELLEM OS er en psykologisk thriller med et mesterligt plot. Den udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Pakket ind i gys og chokerende drejninger. "En djævelsk snedig katten-efter-musen-thriller." - Kvinden mellem os
Når du læser denne bog, vil du tro, at du læser en om en jaloux ekskone. Du vil tro, at hun er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med den mand, de begge elsker. Du vil tro, at du har gennemskuet, hvordan hele dette trekantsdrama hænger sammen. Men du tager fejl”.
"Kvinden Mellem Os" er en psykologisk thriller med et mesterligt og fremragende plot. Det er en historie der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder og ikke mindst hemmeligheder, som vi blot ignorerer i kærlighedens navn. Den er pakket ind i gys og chokerende drejninger der hele tiden giver et nyt asspekt på historien.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd