Mandag, maj 20, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

STEFAN ANHEM: MOTIV X

motivSTEFAN ANHEM: MOTIV X. Oversat af Mi Ahnhem Thomsen efter MOTIV X. 439 Sider. Kr. 299,95

Lade det være sagt og skrevet med det samme at det fjerde bind i Ahnhems Fabian Risk serien ikke er for sarte sjæle. For det første ligger Fabian Risks datter, Matilda,i koma efter et skuddrama. Hele familien er naturligvis oprørt over det feje angreb og Fabian må efter bedste evne sørge for at få dem på fode igen.

Sagen udvikler sig på dramatisk vis da en ung syrisk dreng bliver brutalt myrdet. Han bliver fundet i en vaskemaskine. Et mord med racistiske undertoner som sætter gang i et større efterforsknings-arbejde hos politiet i Helsingborg. Da der i hurtigt rækkefølge sker flere mord og bliver Fabian derfor nødt til at krybe i arbejdstøjet vende tilbage til arbejdet hos Helsingborg politistation.

Her bliver han og hans kolleger kastet ud i en kamp mod tiden og en presset jagt på gerningsmændene.

Sagen udvikler sig endnu mere da Fabian kommer i besiddelse af informationer, som hans afdøde kollega Hugo Elvin efterlod sig. Det giver Fabian viden om nogle forhold på hans egen station, der kan få fatale professionelle og personlige konsekvenser for alle de involverede.

Stefan Ahnhem befæster på fornemste vis at han er en af de helt store forfattere i den svenske kriminal og spændingslitteratur det viser han med Motv X.

Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!