Søndag, august 18, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

MATTHEW ARLIDGE: TAMPEN BRÆNDER.

tamMATTHEW ARLIDGE: TAMPEN BRÆNDER. Oversat af Stig W. Jørgensen efter LIAR LIAR. 2015. Sider 199,95 Kr
Matthew Arlidge har fået ideen over engelske børnerimm Det kan man godt forstå for han kommer ikke til at mangle materialeda der findes over 100.
Tampen Brænder er den nye og den fjerde udgivelse på dansk.
Midt om natten lyser himlen over byen op af tre voldsomme ildebrande.En dødsensfarlig pyroman er på spil. Det er ikke bare et tragisk sammentræf. For vores veninde, kommissær Helen Grace og hendes team varsler flammerne et grufuldt møde med en ondskab uden fortil-fælde. Inden de får set sig om, når pyromanens værk op seks brande inden for et døgn.Med To omkomne til følge og adskillige tilskadekomne. Det er, som om personen bag ønsker at brænde byen ned til grunden.
Det står hurtigt klart, at det ikke drejer sig om en pyroman, der får et sygt kick af at betragte flammernes hærgen, men der også ligger noget langt mere uhyggeligt bag. Men hvordan blev ofrene udvalgt? Og hvem bliver den næste? Hele byen er i højeste alarmberedskab, og Helen og hendes politfolk må minutiøst gennemgå de udbrændte rester på jagt efter brandstifteren, hvis trang til ild lægger menne-skers liv i aske.
Oddsene kan resulterer i at et enkelt fejltrin kan betyde afslutningen på Helens karriere – og på flere menneskeliv. Mens presset stiger, og flere bygninger bliver flammernes bytte, truer Helens egne dunkle drifter med at fortære hende indefra.
For fjerde gang leverer Matthew Arlidge en nervepirrende kriminal-romanan skrevet med sådanne en intensitet så man næsten kan fornemme røgen fra brandene!
Mon ikke vi næste år får det 5. bind Little Blue Boys og måske også bind 6. Hide And Seek. For forfatteren har nemlig taget de danske læsere med storm!
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd