Tirsdag, juli 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

KNUD BJØRN ERIKSEN: SKYD EFTER BENENE

skydKNUD BJØRN ERIKSEN: SKYD EFTER BENENE. 429 Sider. Kr.
Forfatteren knud Bjørn Eriksen er debutant i krimigenren og hans opus 1 er slet ikke så tosset. Det der sætter historien i gang er: En advokat og en politimester, to gamle studie-kammerater, de indleder et opgør med hinanden på et farligt tidspunkt, netop hvor terroren spirer frem, og Danmark trues med at blive et af målene. Politichefen som har en klemme på vennen truer ham til at være med til ulovligheder. En kvindelig præsident for en motorcykelklub mistænkes for at planlægge terror. Advokaten tvinges af sin gamle ven til at plante falske beviser mod hende. Truslen om terror sætter en kæde af begivenheder i gang. Et af spørgsmålene er om beredskabet mod terror er optimalt – eller skal Danmark være i have permanent undtagelsestilstand? Og om venskabet mellem advokaten og politimesteren spiller ind da de afgørende beslutninger for landet skal tages? Her en lille appetit vækker.
Uddrag af bogen:"Iben medbragte i vognen en eksplosiv mikstur af flydende ingredienser i en beholder og en pumpe. Miksturen var fremstillet hjemme i lejligheden af almindelige husholdningsprodukter og ingredienser, Iben havde læst om på internettet.Hun havde også detonatoren parat.
Skyd Efter Benene - beretter i fiktiv form om nogle af de udfordringer som kommer for dagens lys, og pludselig kan ændrer tilværelsen for de involverede menneskers liv.
Anbefales varmt.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd