Tirsdag, juli 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

CHRIS TVEDT: DEN SOM FORVOLDER EN ANDENS DØD.

dennsCHRIS TVEDT: DEN SOM FORVOLDER EN ANDENS DØD. Oversat af Lena Krogh Bertram efter DEN DER FORVOLDER EN ANDENS DØD. 2016. 316 Sider. 299,95 Kr. Sammen med hustruen Elisabeth Guldbrandsen skriver Chris Tvedt serien med hovedpersonen kriminalefterforskeren Edvard Martre. Der er det foreløbigt blevet til disse titler: Af Jord Er Du Kommet, Den Blinde Gud og Djævelens Børn. Alene ved tastaturet skriver han en anden serie der har forsvarsadvokaten Mikael Brenner som hovedperson. Der kommet Dødens Cirkel og nu udkommer så Den Som Forvolder En Andens Død.

Mordsagen begynder med at en kendt death metal-rockmusiker, der tidligere er dømt for vold, og som nu har stor succes med udgivelserne af sine selvbiografiske bøger. Men nu er hans litterære mentor og redaktør blevet myrdet. Politiet anklager rockmusikkeren for mordet. Den kendte forsvarsadvokat Mikael Brenne påtager sig sagen og begynder at rejse imellem retsmøderne land og rige rundt for at undersøge de nærmere omstændighederne ved musikerens færden og for at skaffe nye beviser. Undervejs dør flere personer rundt omkring ham, og pludselig er det Mikael Brenne der begynder at modtage trusselsbreve og kommer der ved selv i livsfare.

Chris Tvedt modtog Rivertonprisen for ‘Dødens Cirkel’, en bog som mange anser for hans bedste krimi. Men der er intet som helst i vejen med Den Som Forvolder En Andens Død, tværtom . Detr er en pageturner af stor format. Med et spændende og nervepirrende plot. Anbefales varmt. Nu har han atter skrevet en ny, blændende bog med samme hovedperson, advokaten Mikael Brenne i begivenhedernes centrum. I 2018 har Chris Tvedt lige fået udgivet i Norge Bevisets Stilling - og mon ikke den udkommer senere på Klim? Vi håber det.

Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd