Tirsdag, juli 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

KAREN M. MCMANUS: EN AF OS LYVER.

enafKAREN M. MCMANUS: EN AF OS LYVER. Oversat af Dorthe Hjort Jensen efter ONE OF US LYING. 2017. 395 Sider. 249,95 Kr.
En Af Os Lyver – Starter en helt almindelig mandag eftermiddag. Her mødes fem studerende på Bayview High til eftersidning:Det er 5 vidt forskellige personer som: Brownyn, stræberen, som er på vej mod Yale og altid følger reglerne til punkt og prikke. Addy, klassens skønhed, som har lagt sit liv i hænderne på sin kæreste. Nate, forbryderen, som er skolens lokale pusher. Cooper, stjernen, som er alle pigers drøm og skolens baseball-stjerne.
Og Simon, outsideren, som er manden bag skolens berygtede gossip-app. Men den røde tråd er….
Fælles for dem alle alle er at de har hemmeligheder ?Så det, der betyder noget, er hvor langt du vil gå for at beskytte dem.
En ting er sikkert fra start: Simon kommer ikke ud af lokalet i live den mandag. Og tirsdag havde han ellers planlagt at poste noget saftig og ubehageligt ondskabsfuldt sladder på sin app om de fire andre. Så derfor er én af de fire skyldige i Simons mord? Eller er morderen en helt anden?.
Det er lige det der humlen og medens sagen udvikler sig med rivende hast bliver man som læser godt og gediogent underholdt. Derfor de varmeste anbefalinger til En Af Os Lyver.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!