Søndag, august 18, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

GITTEMIE ERIKSEN: SKAMFERET.

skamGITTEMIE ERIKSEN: SKAMFERET. 380 Sider. 149,00 Kr. Det er selvudgiveren Gittemies 5. kriminalroman med Retsmedicineren Pia Holm og politikommissær Lars Andersen i centrum.

Og det er nok en af de mest bestialske voldtægt og mordsager som de skal opklare. Optakten er opdagelsen af et skamferet lig af en ung kvinde. Hun bliver fundet i et øde hus i politikommissær Lars Andersens politikreds. Efterforskningen viser sig, at der er forbindelse til flere tidligere lignende drab og voldtægt på unge kvinder. Der er bare den hage ved det, bare det, at gerningsmanden allerede sidder fængslet. Sagen eskalerer hurtigt da der dukker endnu et skamferet kvindelig op og det tvinger Lars Andersen til at tage de tidligere sager og politiets arbejdsmetoder op til en grundigere revision. For der noget der tyder på, at der er sjusket med sagerne.

Det resulterer i at drabsefterforskningen sender retsmediciner Pia Holm ud i en sag. Her kommer hun lidt for tæt på onde mennesker, der vil gøre alt for at skjule fortidens synder selv om der ryger uskyldige r med i faldet. Privat kæmper Pia med egne skygger fra fortiden.

Dette er så afgjort Gittemie i topform. Hun har kreeret et speget plot. Der igen udspiller sig med troværdige personer i gennemarbejdet miljø. Spændende bliver det at følge Pias videre skæbne i privatlivet. Der lægges op til måske ikke bliver så nemt.

Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!