Søndag, juni 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

CLAUS LOHMAN: UNDER OVERFLADEN.

UnderO finalCLAUS LOHMAN: UNDER OVERFLADEN. 340 Sider. Kr. 249,95

På Krimi-Cirklen var vi spændte på hvad Claus Lohman havde i posen til efterfølger for sin GEN-trilogi. Og lad det være sagt og skrevet med det samme at den nye serie lover godt for for interessant spænding fra Lohman.

Handlingen sættes i gang da to dykkere dør under mystiske omstændigheder i New York. Og pludselig befinder Lohmans hovedperson virolog Martin Henderson sig pludselig i et kapløb mod tiden. Alt peger i retningen af en 100 år gammel dræbersygdom der har ramt dykkerne. Men hvor på kloden stammer udbruddet fra? Og ikke mindst kan han nå at udvinde en vaccine?

Efter et mislykket kidnapningsforsøg møder han (og læseren) Loh-mans anden hovedperson, den arkæologistuderende freelancejour-nalist Emma Fitzgerald. Det er godt, for hun er i besiddelse af vigtige informationer i opklaringsarbejdet. Sammen bevæger de sig nærmere sandheden. Men det viser sig naturligvis hurtigt, at intet er som det ser ud. For hvem kan de stole på? Og ikke mindst har Martins egen fortid noget med hændelserne at gøre?

UNDER OVERFLADEN er som skrevet første del i en serie af det interessante par virologen Martin Henderson og den arkæologi-studerende freelancejournalist Emma Fitzgerald.

Et brag af en thriller! Medrivende og spænding på meget højt niveau.

Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!