Tirsdag, juli 16, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

CAMILLA GREBE: HUSDYRET.

husCAMILLA GREBE: HUSDYRET. Oversat af Charlotte A. E. Glahn efter HUSDJURET. 2017. 496 Sider. 249,95 Kr.
Der er ikke nogen der kan protestere over at Husdyret blev kåret som ”Årets Svenske Krimi 2017” af det svenske krimiakademi.
Det er nemlig fuldstændigt korrekt at"Camilla Grebe bliver bare bedre for hver bog. Husdyret er en stærk og vigtig krimi med godt tempo." - som hendes svenske krimiforfatterkollega Arne Dahl udtalte.
Handlingen: Som teenager fandt Malin liget af en lille myrdet pige i skoven omkring flækken Ormberg, hvor hun trådte sine barnesko og ungdom.
Sagen forblev uopklaret. Nu Syv år senere, arbejder Malin som kriminal-assistent og bliver sendt tilbage til hjembyen Ormberg for sammen med nogle kolleger at grave i den gamle sag og måske finde nye og oversete spor. Men en aften under efterforskningen forsvinder Malins ene kollega Peter. Hanne, som er adfærdspsykolog fra Stockholm, og Peters kæreste, bliver fundet forkommen i skoven uden nogen som helst erindring om, hvad der er sket i skoven. Jake, en ung fyr som bærer på en stor hemmelighed, finder en dagbog tabt i skovbunden. Og så sker der endnu et mord
Husdyret - er en krimi med dybe mørke psykologiske aspekter, der handler om løgne, falskhed, fordomme og det mørke, der gemmer sig aller inderst inde i alle mennesker.
Husdyret - er noget af det bedste, jeg har læst." - udtrykker en anden forfatterkollega Anna Jansson om bogen. Undertegnede slutter fuld op om både Anna Jansson og Arne Dahl. Det er bare at tilføje at undertegnede helt og aldeles tilslutter sig alle roserne fra de nævnte forfattere – Og tilføjer det er Camilla Grebe i fineste form.
Finn Hansen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd