Søndag, april 21, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

SHEENA KAMAL: ØJNE SOM MINE

ojneSHEENA KAMAL: ØJNE SOM MINE. Oversat af Nikolaj Kvistgaard Johansen efter THE LOST ONES. 2017. 299 Sider. 249,95 Kr.

Sheena Kamal er endnu en canadier der gør sin entre i thrillergenren. Vi tør godt love, at det ikke bliver sidste gang vi stifter bekendtskab med forfatteren og hendes hovedperson Nora Watts. Hun er en slags privatdetektiv i Vancouver.

Det starter med den telefonsamtale, som Nora har ventet og frygtet i femten år. Nemlig lige siden hun bortadopterede sin nyfødte datter. Nu er Bonnie er forsvundet. Hun er løbet hjemmefra så mange gang før, derfor tager politiet ikke hendes forsvinden alvorligt. De desperate adaptiv-forældrer kontakter ud efter Bonnies biologiske mor, som forældrenes allersidste håb.

Som et produkt af et mangelfuldt plejesystem og med en fortid fyldt præget med flugt, vold og smerte, kender Nora derfor systemet på godt og ondt. Hun er også viden om hvad der kan ramme en sårbar pige, som lever på gaden. Modvilligt begiver Nora sig af sted, med sin hund Whisper som eneste selskab, væk fra de skinnende regnvåde gader i Vancouver, velvidende at hun vil åbne sår, som aldrig er helet og dykke ned i et mørke, hvor der intet er til at beskytte hende - kun hendes instinkter og den sære evne hun har til at skille sandhed fra løgn.

Eftersøgningen afslører et indviklet og speget puslespil af en konspiration, som leder Nora på en sindsoprivende rejse af bedrag og vold. En rejse som fører hende gennem Canadas snedækkede bjerge til en smuk og farlig ø, hvor hun vil stå ansigt til ansigt med det hun frygter mest. Alt sammen for at redde en datter, hun aldrig har ønsket sig.

En debut og pageturner af rang, en uhyggelig mørk, psykologisk spændingsroman, som kryber ind under huden. Se Mine Øjne har da taget Canada med storm. Med stor glæde kan vi meddele at det er den første bog i serien med den modige, kaotiske og følelsesmæssigt brændte Nora Watts som hovedperson.

Hun troede hun havde lagt sin fortid bag sig. Men hun tog fejl. Så Sandt Så Sandt. Herfra De Varmeste Anbefalinger.

Finn Hansen

Our website is protected by DMC Firewall!