Søndag, marts 24, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

KATRINE ENGBERG: GLASVINGE

glasvKATRINE ENGBERG: GLASVINGE 355 Sider. 299,95 Kr.
Scenariet der åbner bogens handling sker Lørdag den 14. oktober. På Rigshospitalets Hjertemedicinske Afdeling her er sygeplejersken i gang med at fylde engangssprøjten med en overdosis af hjertemedicinen Ajmelin og injicerer det i en ældre, besværlig mandlig patient.
Mandag seks dage tidligere. Har et avisbud fundet liget af en nøgen kvinde placeret i Storkespringvandet på Strøget. Hun har nogle mærkelige snitsår på håndleddene og i lysken. Men hvorfor skulle kvinden dø en så lidelsesfuld død?
Politiassistent Jeppe Kørner der får den utaknemmelige opgave og det uden sin vanlige makker. Anette Werner er nemlig på barsel. Eller det vil sige … ikke helt for selv om hun elsker sin datter keder hun sig gudjammerligt og hun begynder sin egen efterforskning. En undersøgelse der fører dem ind i sundhedssystemet, blandt patienter og behandlere, mennesker med enorm empati, sensible sjæle ikke at forglemme med store ambitioner.
Imens burde Esther de Laurenti være i færd med at skrive sin roman, men hun er ramt af tungsind og skriveblokering. Hendes situation bliver ikke bedre af, at hendes gamle ven og bofælle, Gregers, blevet indlagt på Riget. Skal han dø? Og flere lig dukker op i springvand og andre våde miljøer med de samme snitsår
Da ugen er omme, og datoen viser lørdag den 14. oktober, falder brikkerne i en tragisk og kompliceret sag på plads i en hæsblæsende og medrivende finale. Og det hele ender ikke helt godt.
Glasvinge er 3. bind i Kørner/Werner-serien med samme persongalleri som Krokodillevogteren og Blodmåne opfylder til fulde de forventninger man kan have til katrine Engberg og mere til Danmark har fået et talent som lover godt for fremtiden. Et ekstra plus er det smukke og dekorative cover som pryder bogen.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!