Søndag, marts 24, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

ANGELA MARSONS: TAVSE SKRIG.

tavseANGELA MARSONS: TAVSE SKRIG. Oversat af Stig W. Jørgensen efter SILENT SCREAM. 2015. Da englænderen Angela Marsons først havde taget stilling til at hun ville være kriminalforfatter gik det forrygende hurtigt. I 2015 skrev hun ikke mindre end tre bøger. Det samme skete også i 2016 og 2017. PT har hun fået udgivet 9 bøger. Heraf 7 med kim Stone samt 2 stand alone værker. Det er nok derfor at læserne straks tog Marsons hovedperson til Vicekommissær Kim Stone til sig. Undertegnede er har en klippefast tro på at danske læsere vil gøre det samme.
Selv de mørkeste hemmeligheder kan ikke ligge begravet for altid …det giver forfatteren et flot eksempel på i Tavse Skrig.
Åbningsscenen viser, fem skikkelser står forsamlet om en lav grav. De havde alle sammen skiftedes til at grave. Hullet ville have taget længere tid hvis var i en voksen persons størrelse. Et uskyldigt liv var blevet taget, men pagten var blevet indgået. Deres hemmeligheder ville blive begravet, forseglet med blod.
År senere bliver en skoleforstander fundet brutalt druknet, det viser sig at blive det første af en stribe makabre mord, der ryster Black Country.
Sagen tager for alvor fart da der bliver fundet ligrester ved et tidligere børnehjem. Nu kommer foruroligende hemmeligheder også for dagen. Det går snart op for vicekommissær Kim Stone, at hun er på jagt efter et sygt og pervers sind. En galning der har dræbt over flere årtier. Som antallet af lig vokser, er der kun et at gøre for Kim, at få standset morderen, før vedkommende slår til igen. Men kan Kim, for at fange morderen, konfrontere sine egne dæmoner fra sin fortid, før det er for sent.
Det vil være synd at sige kim Stone er diplomatisk hun er egenrådig og kommer tit på kant med sine overordnede og sine andre omgivelser
Tavse Skrig - er kort og godt en fantastisk og spændende debut af Angela Marsons. Gang på gang overraskes med nye drejninger på historien. Til Jentas fyr bare resten af Kim Stone bøgerne af hurtigst muligt.
Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!