Lørdag, februar 23, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

LUCA D´ANDREA: BJERGET.

bjegLUCA D´ANDREA: BJERGET. Oversat af Lorens Juul Madsen efter LA SOSTANZA DEL MALE. 2016. 493 Sider. 299,95 Kr.
Normalt er det irriterende når en fortælling starter langsom og tilsyneladende ikke kommer ud af stedet. Det er garanteret de fleste anmeldere enige om. Men når man har læst Bjerget kan man se at det er helt bevidst fra forfatterens side. Det er nemlig metoden til at holde læseren fanget. Og det bliver man nemlig til syvende og sidst.
Historien tager sin begyndelse i de de ellers så fredelige bjergkæde Dolomitterne. For de bliver pludselig et afgørende og farligt gernings-sted. Tre unge mennesker findes skamferede og myrdet. Mordene forbliver uopklarede indtil den dag amerikaneren Jeremiah Salinger flytter til området og får nys om sagen. Han beslutter, koste hvad det vil, skal sagen opklares.
Den italienske forfatter Luca D'Andrea som har skabt krimien "Bjerget", handler om især om Jeremiah Salingers endeløse forsøg på at opklare de tre bestialske og mystiske mord. For under sin efterforskning efter sandheden møder han modstand fra mange sider, der tydeliggør forsøgene på at hemmeligholde en forfærdelig ondskab.
Uanset den langsomme start så skal Du ikke lade Dig skræmme af det -"Bjerget" bliver nemlig en af de helt store thrilleroplevelser. En thriller Du ikke kan lægge fra så det er bare at anbefale den, som Du får svært ved at lægge fra dig.
Finn Hansen.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!