Mandag, april 22, 2019

Seneste 25 Bøger Anmeldelser. RESTEN AF DE ANDRE ANMELDELSER FINDER DU PÅ DE RESPEKTIVE FORLAG!

LOTTE DALGAARD: LUCY.

lucyLOTTE DALGAARD: LUCY. 237 Sider. Kr. 199,95

Det er ikke kun de mandlige kriminal/spændingsforfattere der er i ”stalden” hos Byens Forlag. Næh, de har skam også Lotte Dalgaard bl.a deres forfatter ES´er. Lotte er nu aktuel med sin 3. krimi i serien med journalisten Line Lyng.

Historien begynder med at en nordsjællandsk kvinde, der forsvandt fra sit hjem som teenager, på mystisk vis pludselig dukker op på kanaløen Jersey i Den Engelske Kanal. Hun er blevet sigtet for narkotikasmugling. Det får Journalisten Line Lyng til at besøge hende i øens fængsel for at få et interview. Hun synes der er noget muggent ved anklagen. Måske har hun ret for der er en eller anden, der synes at Line skal holde nallerne væk. Samtidig skriver Line om det uopklarede rastepladsmord på en lastbilchauffør 25 år tidligere. For hvorfor var blev han sprættet op, inden lastbilen blev stjålet? Og hvor blev gerningsmændene af?

Lucy - er som skrevet den tredje krimi i serien om Line Lyng. I denne kommer journalistens arbejde for tæt på privatlivet og rammer der, hvor det gør allermest ondt.

Atter en gang præsenterer Lotte Dalgaard en nervepirrende og medrivende spændindsroman som sidder lige i skabet.

Finn Hansen.

Our website is protected by DMC Firewall!